Connect with us

Top Stories

Boston Dynamic’s ‘Spot’ becomes a helping hand of Chernobyl

Six months after the disaster, reactor 4 was covered with a concrete and steel sarcophagus or shelter structure to prevent nuclear leakage. Megson-Smith, a researcher at the University of Bristol, and some of the hot robotics facilities at the National Nuclear Power Plant, said: “We were actually building a radiation map from the front wall of the Chernobyl power plant while we were there with him. He also shared a photo of a census of gamma photons from the wall of the Chernobyl power plant.

View Full Article

Disclaimer

This news content is a computer generated summarized version of the original article and the authenticity of the original content has not been verified. Please click on the View Article button to refer to the actual content. 

Trending